top of page

LEDline.

Er vår lyskilde som er utformet som en kabel, den oppbygd med to kobberledere og bevegelig krestkort der det er montert LEDchip. Vi kan lever denne i en rekke varianter avhengig av hva den skal brukes til. Den leveres på ruller A 100 meter og kan kuttes hver 0,5 eller hver meter, avhengig av type.

Siden alle elektriske komponentene er støpt inn vil LEDline ha en IP grad på 68 og kan ligge nedsenket i vann. Det svake punktet vil være tilkoblinger skjøt og ende. For å koble til tilførsel brukes det uisolerte skjøte hylser 1,5mm som forsegles med krympestrømpe med lim, på enden brukes en ende hette enten i klar plast eller en ende hette med lim sort.

LEDline kan leveres med PVC eller TPU isolasjon som er halogen fri.

Hoved bruks området er utvendig fasade belysning, effekt belysning, rømningslys/ Ledelys og lys i rekkverk. Vi leverer også produkter som håndløper i syrefast stål, forskjellige aluminiums profiler og Polykarbonat profiler som er tilpasset LEDline. Se metall skinner og PC skinner

LEDline komer i tre hovedgrupper.

4,8W/m som har en størelse på 7mm X12mm

10W/m som har størrelsen 12mm x 7mm

RGB som har en effekt på 10W/m. 14mm x8mm.

4,8W kan leveres i i de fleste farger og i forskjellige hvitfarger fra varm hvit 3000grader kelvin til 7000 grader kelvin, som er kald hvit.

Fargegjengivelse og lumen pr watt vil variere med lysfargen og Kelvin grader.

Høyest lysutbytte fås ved 7000 Kelvin grader denne har Ra på over 73.

LEDline RGB kan ved hjelp av 3 dimmere justeres til alle regnbuens farger, den kan også kobles til et styring system slik at den kan styres ved hjelp av WIFI, GSM, DALI eller andre lys styringer.

LEDline blir matet med en ren DC spenning , spenningen kan være fra 48 til 120 volt avhengig av hvilken type som blir lever og hva bruket skal være. LEDline kan mates fra begge sider for å få redundansen og kan strekkes opp til 250 meter mellom to strøm forsyninger.

Vi bruker normalt LEDdrivere fra Meanwell, disse har en fabrikk garanti på 2-7 år.

LEDdriverene kan dimmes, ofte er det en egen inngang på driveren, ta derfor kontakt tidlig for hjelp med prosjekteringen.

Vi hjelper dere med og finne den driveren som passer til det bruket dere ønsker.

redigere tekst

bottom of page